O tem in onem Seznam forumov O tem in onem
Tukaj bomo klepetali skoraj o vsem, kar si zamislite, zato večkrat obiščite forum in videli boste.





Messengerji: MySpaceIM with Skype

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    O tem in onem Seznam forumov -> Messengerji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Ali poznate in uporabljate MySpace in njihov Messenger?
Da, poznam in uporabljam oboje.
50%
 50%  [ 1 ]
Da, poznam MySpace, vendar nisem vedel/la, da ponujajo tudi messenger.
0%
 0%  [ 0 ]
Poznam oboje, vendar uporabljam samo MySpace, ne pa tudi messengerja.
0%
 0%  [ 0 ]
Ne, ne uporabljam.
50%
 50%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 2

tatjanap
Administrator foruma


Pridružen/-a: 04.02. 2006, 01:03
Prispevkov: 1506
Kraj: Kranj

 PrispevekObjavljeno: 09 Feb 2009 00:15    Naslov sporočila: Messengerji: MySpaceIM with Skype Odgovori s citatom Back to top

Tako je, tudi slavni MySpace, ki velja včasih tudi za zloglasnega, predvsem ko je po sredi mladina češ, da to ni varno mesto za njih, ima svoj messenger. Prej je bil to samostojen messengar, zdaj pa so se pridružili Skypu in tako lahko kličete brezplačno tudi na Skype.

Messenger kot messenger ... z njim lahko pošiljate neposredna sporočila, lahko ga imate na mobilnem telefonu, lahko izmenjujete datoteke, tako kakor sedaj že skoraj pri vsakem izmed njih. Ima pa tudi posebno odliko v samem načinu pisanja neposrednih sporočil. Pri tem messengerju vam ni dana možnost prilagajati le ozadja, temveč tudi podlago pod tekstom, kar je zelo dobrodošlo, če barva ozadja in pisave ne gresta najbolj skupaj in se pisava skoraj ne vidi. Poleg tega pa je tu še testni messenger, ki ja kar messenger enega izmed lastnikov MySpace. V messenger nekaj napišete, odgovori pa vam robot in tako preizkusite delovanje in design messengerja oziroma okna za sporočilo.

Messenger ima tudi IMChat room, ki je navadno vedno Online in deluje kakor chat pri Yahooju, kjer se lahko pridružite klepetanju neke skupine.

Neposredno sporočanje v MySpace Inboxu, kot ga poznamo pri Yahoo mailu in sedaj tudi pri Windows Live, tu še ni mogoče, vendar pa se servis pospešeno nadgrajuje in osvežuje, tako da lahko v precej kratkem času pričakujemo tudi to.

Poleg izdelave profila in messengerja, vam tudi MySpace nudi možnost sporočanja preko svojega mailing sistema v katerega inbox boste dobili vse, od sporočil s strani prijateljev, do najnovejših posodobitev servisov samih, kot tudi obvestila o rojstnih dnevih, dogodkih, povabilih prijateljev in podobno. Skratka še en servis, ki vam nudi da ste v stalnem stiku s svojimi prijatelji, znanci, družinskimi člani ali pa kar tako --- s celim svetom.

Tako, še eden, da bo odločitev katerega uporabiti še težja. Tale sicer ne združuje ostalih kontaktov ampak samo tiste, ki jih imate na MySpace, kar je včasih še bolje.
_________________
Želim vam lep dan!

Tatjana


http://www.rtvslo.si/blog/tatjanap
http://www.rtvslo.si/profil/tatjanap
http://www.youtube.com/tatjanap1
https://www.youtube.com/user/KnightGhost1
 
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    O tem in onem Seznam forumov -> Messengerji Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.